Rreth nesh

APOLLON NEWS pjesë e TV APOLLON

 

Ështe portal informues e investigues 24 orë. Këtu do të gjeni lajme në kohë reale nga vendi, rajoni dhe bota.

 

Pak histori për TV Apollon

 

TV Rajonal “Apollon” me licensë nr. 058 TVL me NIPT K 32801472 U, Kodi Fiskal 1000910, është televizioni më i madh, më i vjetër dhe më i ndjekur në rajonin e Jug- Perëndimit të Shqipërisë.
Vizioni, Misioni dhe Vlerat tona:

 

Apolloni udhehiqet nga parimet me te larta te shointarise e atdhedashurise, tradites, gjuhes, kultures dhe zakoneve ne vendin tone, respektimi per cka eshte nje ien oer cka eshte e bukur dhe e shenjt, e deshires per te bere mire e per te permiresuar dhe kryer ate oe kane bere te tjeret para nesh e per te kontribuar per te miren e ne te miren e individeve, familieve femijeve, te rinjeve, grave e vajzave, minoritetet, grupeve te nevoje, qytetareve te bashkuar , institucione publike dhe shteterore e atdhetare e atdhetareve dhe te kujdo qe jep nje dore a thote nje fjale, derdh parane apo energjine, jep mendim apo ve krahet e shpatullat e derdh djerse qe vendi yne e njerezit tane te ecin vetem para.

 

Vizioni, misioni, vlerat dhe parimet tona materializohen në programin e larmishme dhe cilësore- informative, politike, ekonomike, sociale, kulturore, edukative, muzikore dhe sportive. Ne Apollon çdo shikim ka mundesine te vihet ne kontakt me Jaimin e balancuar dhe te paanshem, hetimin, krahasimin, dokumentarin dhe trajtimin e pergatitur nga nje ekip gazetar dhe krijues profesional.

 

 

Kjo platformë u krijua dhe mirëmbahet përmes projektit “Media for All” financuar nga Qeveria e Britanisë së Madhe. Përmbajtja dhe pikëpamjet e mbledhura dhe të shprehura përmes kësaj platforme janë përgjegjësi vetëm e autorëve.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.