Ekonomi

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot projekt-buxhetin për vitin 2022 duke thënë se qeveria s’ka lënë pas asnjë sektor si dhe asnjë reformë.

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot projekt-buxhetin për vitin 2022 duke thënë se qeveria s’ka lënë pas asnjë sektor si dhe asnjë reformë.

2021-11 12:05
Fondet e Investimit, tregu drejt përmirësimit, 2,4% rritje në tremujorin e parë 2021

Fondet e Investimit, tregu drejt përmirësimit, 2,4% rritje në tremujorin e parë 2021

2021-05 12:34
Prezantohet projekti i Portit Turistik të Durrësit, kreu i EMAAR Group e quan Ramën “vëlla”: Më kujtohet kur e takova për herë të parë, më preku sepse rrallë gjej njerëz si ai

Prezantohet projekti i Portit Turistik të Durrësit, kreu i EMAAR Group e quan Ramën “vëlla”: Më kujtohet kur e takova për herë të parë, më preku sepse rrallë gjej njerëz si ai

2021-04 22:08
ERE licencon Albpetrol për 10 vjet në aktivitetin e furnizimit të gazit

ERE licencon Albpetrol për 10 vjet në aktivitetin e furnizimit të gazit

2021-04 20:21
Qeveria humbet përfundimisht gjyqin ndaj Becchetti-t, ja fatura e kripur që duhet të paguajë shteti shqiptar

Qeveria humbet përfundimisht gjyqin ndaj Becchetti-t, ja fatura e kripur që duhet të paguajë shteti shqiptar

2021-04 19:09
𝟒𝟐𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧ë 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐭ë 𝐬𝐡𝐩𝐞𝐧𝐳𝐮𝐚𝐫𝐚 𝐧ë 𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞; 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩ë𝐫𝐢𝐚 𝐫𝐞𝐤𝐨𝐫𝐝 𝐧ë 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩ë 𝐩ë𝐫 𝐧𝐮𝐦𝐫𝐢𝐧 𝐞 𝐤𝐚𝐟𝐞𝐧𝐞𝐯𝐞 𝐬𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢

𝟒𝟐𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧ë 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐭ë 𝐬𝐡𝐩𝐞𝐧𝐳𝐮𝐚𝐫𝐚 𝐧ë 𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞; 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩ë𝐫𝐢𝐚 𝐫𝐞𝐤𝐨𝐫𝐝 𝐧ë 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩ë 𝐩ë𝐫 𝐧𝐮𝐦𝐫𝐢𝐧 𝐞 𝐤𝐚𝐟𝐞𝐧𝐞𝐯𝐞 𝐬𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢

2021-03 07:01
Pandemia uli çmimet e perimeve, frutave dhe naftës, por veza dhe vaji u rritën nga 8-60%

Pandemia uli çmimet e perimeve, frutave dhe naftës, por veza dhe vaji u rritën nga 8-60%

2021-03 06:58
Konsumi në pandemi i shqiptarëve mes kontrasteve; Më shumë bukë, sheqer e vaj, por edhe… bizhuteri

Konsumi në pandemi i shqiptarëve mes kontrasteve; Më shumë bukë, sheqer e vaj, por edhe… bizhuteri

2021-03 23:15
24.6 milion lekë për 145 banorë – Nis shpronësimi i pronave të prekura nga ndërtimi i aksit ‘Selenicë – Kuç – Qeparo’

24.6 milion lekë për 145 banorë – Nis shpronësimi i pronave të prekura nga ndërtimi i aksit ‘Selenicë – Kuç – Qeparo’

2021-02 10:18
Gjendet i mbytur prane ures se Bratit në Vlorë një 74-vjeçar

Gjendet i mbytur prane ures se Bratit në Vlorë një 74-vjeçar

2021-02 20:44
Hyn në fuqi vendimi/COVID-19, familjeve në nevojë ju dyfishohet ndihma ekonomike deri në qershor 2021.

Hyn në fuqi vendimi/COVID-19, familjeve në nevojë ju dyfishohet ndihma ekonomike deri në qershor 2021.

2021-02 21:41

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.