Zjarri ka pushtuar kodrat ne fshatin Mamzotaj!

07/09 13:46
Credits to Apollon TV
Zjarri ka pushtuar kodrat ne fshatin Mamzotaj!

Rreth ores 14 ne kodrat e fshatit Mamzotaj ,ka rene nje zjarr i madh i ndihmuar edhe nga erat e forta ,ka arritur ne fshatin Abilja duke perfunduar ne fshatin Shtodher te bashkise Kavaj !

Ku jane djegur shume hektar me ullinje ,vreshta me rrush si dhe sheg .Po punohet per fikjen e zjarrit,ku ne zone ndodhen  4zjarrefikes si dhe punonjes te policis dhe banoret e zones .

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.