ZHARRËZ, BANORËT E VERBASIT VUAJNË MUNGESËN E INFRASTRUKTURËS RRUGORE

26/09 17:52
Credits to Apollon TV
ZHARRËZ, BANORËT E VERBASIT VUAJNË MUNGESËN E INFRASTRUKTURËS RRUGORE

Rrugët bujqësore dhe ato të lagjeve të fshatit Verbas në ndryshim nga rrugët kryesore  janë  për të ardhur keq. Kështu janë shprehur banorët e këtij fshati, të cilët thonë se përmirësimin e rrugëve dytësore dhe të tokave vazhdojnë ta kërkojnë me të gjitha mënyrat por asgjë nuk është bërë deri tani.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.