ZGJEDHJET E 14 MAJIT,28 ÇËSHTJE NË PROKURORITË E RRETHEVE PËR KRIME ZGJEDHORE

20/05 18:21
Credits to Apollon TV
ZGJEDHJET E 14 MAJIT,28 ÇËSHTJE NË PROKURORITË E RRETHEVE PËR KRIME ZGJEDHORE

Pas zgjedhjeve 14 majit, Prokuroritë e rretheve kanë nisur hetimet për 28 çështje lidhura me vepra penale prekin zgjedhjet e lira dhe sistemin demokratik zgjedhjeve. Përkompetencë hetimi, 3 çështje i kanë kaluarSPAK, 2 nga Prokuroria Berat dhe 1 ngaProkuroria Vlorë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.