ZBULOHET FATURA NË BUXHET PËR 2 VITET E ARDHSHME NGA RRITJA E PAGAVE TË ADMINISTRATËS, DEPUTETËVE

04/07 17:49
Credits to Apollon TV
ZBULOHET FATURA NË BUXHET PËR 2 VITET E ARDHSHME NGA RRITJA E PAGAVE TË ADMINISTRATËS, DEPUTETËVE

Një impuls i shtuar për ekonominë e venditKy është qëndrimi i ministres FinancaveDelina Ibrahimaj e pyetur lidhur me pr/ligjin përlegalizimin e kanabisit mjekësor miratuar ngaqeveria dhe dërguar kuvend për diskutim e votim. Ndërkohë Ibrahimaj është shprehur se qeveria ka një faturë sa i kushton buxhetit shtetit rritja e pagave administratë por dherritja e pagave deputetëve dhe ministrave e deputetit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.