VLORË, “SHPIRTI I LABËRISË” ZBRET NË LUNGOMARE

01/08 15:46
Credits to Apollon TV
VLORË, “SHPIRTI I LABËRISË” ZBRET NË LUNGOMARE

Në kulmin e sezonit veror, Vlora rezervoi surprizën më të bukur për turistët e interesuar në një nga trashëgimitë më të vjetra shqiptare, këngën polifonike.  Me iniciativë të deputetit socialist Vullnet Sinaj, shoqatës atdhetare kulturore “Labëria” dhe Bashkisë Vlorë, në datat 29-30 Korrik, u mbaj festivali i këngës polifonike në sheshin “Lungomare” të Vlorës, një aktivitet që pritet të kthehet në traditë.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.