VLORË, NDALOHET LUNDRIMI I MJETEVE TË VOGLA, SHKAK SITUATA METEOROLOGJIKE E PËRKEQËSUAR

26/09 17:55
Credits to Apollon TV
VLORË, NDALOHET LUNDRIMI I MJETEVE TË VOGLA, SHKAK SITUATA METEOROLOGJIKE E PËRKEQËSUAR

Ndalohet lundrimi për mjetet e vogla lundruese në gjirin e Vlorës. Shkak është bërë situate e përkeqësuar meteorologjike. Përmisimi i situatës meteorologjike të përkeqësuar në gjirin e Vlorës dhe jashtë saj për mjetet e vogla lundruese dhe të peshkimit do të jetë mbas datës 27 shtator 2022

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.