VLORE, KONSITUOHET KËSHILLI BASHKIAK, BETOHET KREU I RI I BASHKISË ERMAL DREDHA

04/07 17:55
Credits to Apollon TV
VLORE, KONSITUOHET KËSHILLI BASHKIAK, BETOHET KREU I RI I BASHKISË ERMAL DREDHA

Është zhvilluar konstituimi i keshillit te bashkiseVlore dhe betimi e marrja e detyres nga kryetarii bashkise Vlore Ermal Dredha. Nje mbledhje e cila ka zgjatur per rreth 4 ore, u shoqeruar jo me pak debate.  Ne ceremonie e dorezimit tedetyres, Dritan Leli I prezantoi kryetarit të riedhe projektet e mbetura pezull e qe presin te realizohen

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.