VLORË, KOMUNITETET E TJERA FETARE UROJNË BESMTARËT MYSLIMANË

20/07 19:07
Credits to Apollon TV
VLORË, KOMUNITETET E TJERA FETARE UROJNË BESMTARËT MYSLIMANË

Edhe në qytetin e Vlorës , ceremonia e faljes së Kurban Bajramit nisi herët në mëngjes ku dhjetëra besimtarë myslimanë  falën namazin para Xhamisë së Plumbit . Në fjalën e tij, kreu i Myftinisë së Vlorës , Armand Asllani, bëri thirrje për më shumë dashuri e harmoni mes njerëzve.

Kjo festë disaditore është një nga dy festat më të rëndësishme të Islamit dhe festohet pas kryerjes së Haxhit , pelegrinazhit të përvitshëm në Mekë , një detyrim për besimtarët myslimanë që mund të përballojnë udhëtimin.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.