VLORË, KËSHILLI BASHKIAK KUNDËR LELIT, RIKTHEHET NË DETYRË SEKRETARI GJIPALI

18/06 18:50
Credits to Apollon TV
VLORË, KËSHILLI BASHKIAK KUNDËR LELIT, RIKTHEHET NË DETYRË SEKRETARI GJIPALI

Kryebashkiaku i Vlorës Dritan Leli pak dite me pare në media sqaroi se Sekretari i  Përgjithshëm i  Keshillit Bashkiak , Agron Gjipali  është larguar nga detyra , pasi ka plotësuar moshën e pensionit. Por anëtarët e  Keshillt  Bashkiak i kanë  dalë kundër kryebashkiakut , duke e kondideruar  këtë vendim  tendencioz ndaj  me 40 vota pro dhe dy kunder , e kanë rikthyer në punë sekretarin GJipali .  Sipas tyre Këshilli Bashkiak është i vetmi institucion i cili mund te shkarkojë sekretarin e pergjithshëm , ta zgjasë në detyrë apo të emërojë një te ri.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.