VLORË, EKSPOZITA SIMBOLIKE “PERSONALITET E LIDHJES SHQIPTARE TË PRIZRENIT” NË GALERINË E QYTETIT

17/06 17:05
Credits to Apollon TV
VLORË, EKSPOZITA SIMBOLIKE “PERSONALITET E LIDHJES SHQIPTARE TË PRIZRENIT” NË GALERINË E QYTETIT

Një ekspozitë simbolike me tematikë “Personalitetet e Lidhjes Shqiptare te Prizrentit” vjen për herë të parë në Vlorë në ambjentet e galerisë së qytetit. Prezente në këtë aktivitet ishte dhe drejtoresha e departamentit të trashgimisë kulturore në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kosovë, znj. Vjollca Aliu, e cila në fjalën e saj foli për marrveshjen dhe bashkpunimin mes Republikës së qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.