Vlorë/ Dita ditës po merr formë LungoMare2, me zgjatimin e shëtitores, përmes një plazhi publik

08/12 10:53
Credits to Apollon TV

Me anë të një postimi në faqen zyrtare të facebook, Z.Damian Gjiknuri,Deputet dhe Koordinator Politik për Qarkun e Vlorës u shpeh se investimi strategjik , zgjatimi i Lungomares  , Lungomare 2 , po ecën më ritme të shpejta.

Postimi ndër të tjera thote : ” Dita ditës po merr formë LungoMare2, me zgjatimin e shëtitores, përmes një plazhi publik, me dy pishina publike, një olimpike dhe një për fëmije, parkim nëntokësor si dhe një shkallare panoramike.”

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.