VLORË, DHOMA KOMBËTARE E AVOKATISË BOJKOT PA AFAT

30/06 14:40
Credits to Apollon TV
VLORË, DHOMA KOMBËTARE E AVOKATISË BOJKOT PA AFAT

Bojkoti i dhomës së avokatise ka krijuar probleme ne gjykaten e Vlorës e cila I është bashkuar dhomës së avokatise se shqiperise per pezullim te seancave pa afat dhe 10 dite te masave te sigurise. Kreu i dhomes se avokatise Vlore Durim Barjami  ka deklaruar se do te vijohet me bojkotin nderkohe qe nuk eshte parashikuar ende per te ardhmen.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.