Viti i ri akademik, pezullohen dy degë në universitetin e Korçës

02/10 13:55
Credits to Apollon TV
Viti i ri akademik, pezullohen dy degë në universitetin e Korçës

Sot ka nisur viti i ri akademik, ku rreth 20 mijë studentë do të ulen për herë të parë në bankat e universiteteve.

Në qytetin e Korçës dy programet e “Filozofi Sociologjisë” dhe “Ekonomiksit” të cilat nuk kanë asnjë student të regjistruar në Universitetin e Korçës, do të pezullohen, ndërkohë që senati akademik do të shqyrtojë rast pas rasti edhe disa programe të tjera të cilët kanë më pak se 10 studentë, për të vendosur nëse do të mbyllen ose jo.

Këtë vit në Korçë janë regjistruar për herë të parë 530 studentë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.