(VIDEO) Tea shpërthen ndaj Olsës: Boll më zhyte në humnerë, ti i dije të gjitha ti na ke detyruar të vazhdojmë lidhjen.

03/02 8:00
Credits to Apollon TV
(VIDEO) Tea shpërthen ndaj Olsës: Boll më zhyte në humnerë, ti i dije të gjitha ti na ke detyruar të vazhdojmë lidhjen.

Trekëndëshi Tea, And, Beart sa vjen e bëhet më dinamik me debate dhe të pathëna më parë. I pari që reagoi në lidhje me këtë temë ishte Andi i cili tha se ishte detyruara ta pranonte këtë lidhje për shkak të “kontratave të frikshme” që kishin firmosur. Por diçka e tillë u hodh poshtë nga produksioni i cili tha se nuk ekziston një kontratë e tillë asgjëkundi.

Edhe Tea në reagimin e saj tha se ishin të detyruar të vazhdonin lidhjen në emision për shkak të kontratës, por tha se e kishte vënë në dijeni produksionin dhe Oltën për lidhjen dhe takimet e saj me Beartin.

Por përsëri edhe ky version u hodh poshtë nga produksioni të cilët thanê se askush nuk i kishte informuar për asgjë. Në lidhje me këtë ka reaguar përsëri Tea e cila akuzon dhe shpërthen ndaj Olsës duke e e akuzuar se ajo i ka detyruar të vazhdojnë emisionin, për shkak të bizneseve të saj dhe interesave që ajo kishte.

Më tej Tea thotë se Olsa ka qenë në dijeni të gjithçkaje, por duket se ka harruar dhe tani përpiqet të na fundosë.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.