(VIDEO) Shtimi i rasteve me Covid-19 ne Fier, vater e nxehte mbeten moshat e mesme.

28/02 12:44
Credits to Apollon TV
(VIDEO) Shtimi i rasteve me Covid-19 ne Fier, vater e nxehte mbeten moshat e mesme.

Shtimi i rasteve me Covid-19 ne qytetin Fier po prek shume moshat e mesme ne kete qytet.Kete fundjave ne Fier eshte re nje mbipopullim te qytetarve ne Parkun Muharrem Agolli ku vihet re mungesa e maskave dhe distances sociale.
Pensioniste , familjare ,dhe qytetare te shumte vihet re qe nuk respektojne masat e vendosura ndaj kerkojne edhe ashpersim te tyre dhe te shtohen kontrolle nga policia.

Ndersa per procesim e vaksinimit per te gjithe popullsine qytetaret shprehen se kane mungese informacioni mbi kete vaksine.
Gjithashtu diten e djeshme eshte bere edhe dezifektimi ne qytet por ndergjegjesimi qytetar mungon sidomos grupmoshat e reja.


© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.