(VIDEO) “Në të sëmës 2020-ta, jetë e keqe më rëndë nuk paska, s’puthesh dot nuk të lë maska”, parodistët e Vlorës nxjerrin himnin e Vitit të Ri

26/12 20:02
Credits to Apollon TV
(VIDEO) “Në të sëmës 2020-ta, jetë e keqe më rëndë nuk paska, s’puthesh dot nuk të lë maska”, parodistët e Vlorës nxjerrin himnin e Vitit të Ri

Ata janë padyshim parodistët më të famshëm të artit shqiptar. Dikur katër e sot vetëm dy, vazhdojnë të prodhojnë parodi, duke trajtuar në to temat nga më aktualet, me mjeshtrinë e humorit unik, që vetëm Parodistët e Vlorës e dinë.

Degjojeni parodinë e fundit që flet për vitin që po lëmë pas me gjithë problemet që na shkaktoi i njëjti.

Parodistët me plot humor siç vetëm ata dijnë të bëjnë, shprehen se 2020-ta është që vit që duhet të shkojë “në të sëmës”, dhe duhet harruar, i cili na zhveshi nga shumë tradita e zakone, qoftë edhe te dhënia e dorës njëri tjetrit.

Ndiqni Videon 👇

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.