Vendet e lira për praktikat e punës në administratë, Rama ftesë të rinjve: Aplikoni

05/06 11:16
Credits to Apollon TV
Vendet e lira për praktikat e punës në administratë, Rama ftesë të rinjve: Aplikoni

Kryeministri Edi Rama ka ftuar të gjithë të rinjtë e moshës 21-26 vjeç që të aplikojnë në në Programin Kombëtar të Praktikave të Punës.

Sipas shefit të qeverisë të rinjve u nevojitet një diplomë bachelor që të aplikojnë për 1597 vendet e lia të punës në institucionet e administratës shtetërore.

Rama ka shpërndarë në postimin e tij në facebook dhe linkun ku mund të bëhet aplikimi për praktikat 3 mujore të punës.

Postimi i kryeministrit Rama:

MIRËMËNGJES, dhe me ftesën për të gjithë të rinjtë e moshës 21-26 vjeç, që zotërojnë minimalisht një diplomë Bachelor, për të aplikuar në Programin Kombëtar të Praktikave të Punës në Thirrjen VIII, për 1597 pozicione të lira në institucionet e administratës shtetërore, shoqëri tregtare dhe OJF, ju uroj një javë të mbarë.

 

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.