VARIANTET E REJA TË COVID BA 1 DHE BA 2 KONFIRMOHEN EDHE NË SHQIPËRI

05/04 18:12
Credits to Apollon TV
VARIANTET E REJA TË COVID BA 1 DHE BA 2 KONFIRMOHEN EDHE NË SHQIPËRI

Variantet e reja të covid -19 BA 1 i Omicron dhe BA 2 , tashmë janë prezente edhe në vendin tonë . Instituti i shëndetit publik konfirmoi praninë e tij në popullatën shqiptare pas analizave të kryera në Gjermani . ISHP ka sqaruar se 556 monstra të marra në janar dhe shkurt janë cuar në Gjermani ku ka rezultuar se sundon varianti BA 1 i Omicron por vihet re edhe prezencë në qarkullim i variantit BA 2 , teksa i ka bërë apel të gjithë qytetarëve të vaksinohen .

 

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.