Universitetet e Shqiperise nisin regjistrimet per studentet!

29/08 16:09
Credits to Apollon TV
Universitetet e Shqiperise nisin regjistrimet per studentet!

Sot nis rregjestrimi zyrtarisht faza e parë të studentëve në universitete e cila zgjat 48 orë dhe kryhet online në portalin U-Albania e prane universitetve shterore e private per 19 mije student nga 32 mije kota ne gjithe deget e universitetve
Janë bërë publike datat dhe të gjitha procedurat për regjistrimin e studentëve në Universitet 2 dite me pare .
Kur aplikanti shpallet fitues, ai duhet të regjistrohet brenda 48 orëve nga ky moment, nëse nuk regjistrohet brenda këtij afati, ai e humbet të drejtën e regjistrimit në atë degë.
Te gjitha universitetet e Shqiperise sot kane hapur dyert per regjistrimin e studenteve fitues ne randin e pare.
Tashmë prej vitesh është e njëjta procedure në sistem, ku ngjyra jeshile tregon shpalljen fitues të studentit përkatës, sikurse dhe 3 opsionet e tjera me ngjyrat përkatëse tregojnë se sa pranë apo larg degës preferenciale . Ndërkohë jane 7 fazat e regjistrimeve në universitete te cilat do të zgjasin deri më 11 Shtator.
Në ndryshim nga vitet e kaluara, këtë vit studentët do te kenë në dispozicion vetëm dy raunde regjistrimi.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.