Ulet niveli i prurjeve në Vjosë, nuk ka rrezik per permbytje

09/01 8:07
Credits to Apollon TV
Ulet niveli i prurjeve në Vjosë, nuk ka rrezik per permbytje

Perpos situates se paraqitur rreth ores 10 te dites se djeshme vjen lajmi i mire per reduktim te prurjeve ne lumin Vjosa.

Prefekti i qarkut Fier Baki Bala ne nje komunikim me gazetaret eshte shprehur se niveli i prurjeve ka rene dhe nuk ka rrezik per permbytje Dje ne oren 10 niveli i prurjeve shkoi ne 6 m me nje rritje prej 3 m nga kuota e zakonshme. Sot niveli i prurjeve ka rene me 1 m dhe eshte diku tek 5 m 

Po ashtu edhe lumi seman ka pesuar renie te nivelit.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.