Ujevara e Hinkes, një destinacion i pazbuluar turistik.

11/05 16:31
Credits to Apollon TV
Ujevara e Hinkes, një destinacion i pazbuluar turistik.

Nje ujevare e mrekullueshme jashte cdo guide turistike te deritanishme , ajo përbën një potencial të pashfrytëzuar për zhvillimin e turizmit të natyrës ne Fier. Ujëvara e Hinkës , është një kryevepër e natyrës e cila ndodhet në zonën kodrinore juglindore të qytetit te Fierit, e fshehur përfund vargut te kodrave te Peshtanit. Me një vijë të gjatë bregdetare dhe me site të rëndësishme arkeologjike , Fieri mund të ofroje një paketë të plotë turistike dhe promovimi i resurseve të pafrekuentuara , sic është Ujevara e Hinkës , nxit zhvillimin e turzmit turistik.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.