“UDHËTONI ME JETËN NË MENDJE, MOS FLUTURONI TË ARRINI DETIN”, POLICIA E SHTETIT KONTROLLE INTENSIVE

01/07 17:29
Credits to Apollon TV
“UDHËTONI ME JETËN NË MENDJE, MOS FLUTURONI TË ARRINI DETIN”, POLICIA E SHTETIT KONTROLLE INTENSIVE

Policia e Shtetit apelon përdoruesit e rrugës, gjatë kësaj fundjave të sezonit turistik, duke I bërë thirrje të lëvizim me kujdes dhe pa abuzuar me shpejtësinë dhe rregullat e qarkullimit rrugor. Blutë bejnë më dije se kontrollet nuk do të ndalen në të gjitha akset rrugore, vecanërisht ato që të cojnë drejt destinacioneve turistike

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.