U fut në lumin Mat për t’u larë, por e mori rrjedha, gjendet trupi i 22-vjeçarit

01/06 8:52
Credits to Apollon TV
U fut në lumin Mat për t’u larë, por e mori rrjedha, gjendet trupi i 22-vjeçarit

Është gjetur trupi i pajetë i 22-vjeçarit Valentin Nikolli, i cili u fut në lumin Mat për t’u larë, por u mor nga rrjedha.

22-vjeçari ishte me shokët për peshkim, porn ë një moent u fut në lum për t’u larë, ku e ka marrë rrjedha dhe nuk ka mundur të dalë më duke humbur jetën tragjikisht.

Pas disa orësh kërkimesh, polumbarët kanë gjetur trupin e pajetë të 22-vjeçarit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.