Një ngjarje e rëndë u raportua ditën e sotme në plazhin e Vilë Boshtovës, në Kavajë. Babai Elvis Halilaj dhe dy djemtë e tij të mitur rreth 13 dhe 15 vjeç, u mbytën në det.

Sipas informacioneve, deti ka qenë i trazuar dhe me dallgë të mëdha. Fillimisht dy djemtë kanë hyrë për tu larë, por janë rrezikuar për shkak të dallgëve. 50-vjeçari ka hyrë t’i shpëtojë, pasi dyshohej se një nga fëmijët po mbytej. Por situata ka qenë e vështirë dhe për shkak të dallgëve e kanë patur të pamundur të dilnin në breg.