Trageti i linjes Brindisi – Vlore mbetet ne det te hapur, era e fuqishme pengon tragetin te ankorohet.

31/01 9:39
Credits to Apollon TV
Trageti i linjes Brindisi – Vlore mbetet ne det te hapur, era e fuqishme pengon tragetin te ankorohet.

Trageti i linjës Brindisi Vlore i cili sapo ka mbërritur në portin e Vlorës për të zbarkuar pasagjerët, por pasi ka bërë disa manovra për tu lidhur në mol e ka pasur të pa mundur për shkak të erës së fuqishme.

Si pasojë 160 pasagjerët që janë në traget kanë ngelur brenda dhe nuk mund të zbresin. 

Ndërkohë trageti ka dalë në Rad , deri në përmirësimin e motit.

Njekohesisht pezullohet lundrimi per anijet e vogla dhe te peshkimit. Ne baze te parashikimit te kushteve hidrometeorologjike per 24oret e ardhshme ne portin e Vlores dhe jashte saj do te jene si me posht : era dhe deti ne drejtimin JUG-JUGLINDJE forca 5-6bft 10-15m/s brenda gjirit te Vlores;
dhe jashte gjirit te Vlores : era dhe deti ne drejtimin JUG-JUGLINDJE forca 6-7bft deri 8bft 15-25m/s jashte.Jane pezulluar te gjitha mjetet e vogla lundruese dhe ato te peshkimit.

A

Pezullohet lundrimi per anijet e vogla dhe te peshkimit. Ne baze te parashikimit te kushteve hidrometeorologjike per 24oret e ardhshme ne portin e Vlores dhe jashte saj do te jene si me posht : era dhe deti ne drejtimin JUG-JUGLINDJE forca 5-6bft 10-15m/s brenda gjirit te Vlores;
dhe jashte gjirit te Vlores : era dhe deti ne drejtimin JUG-JUGLINDJE forca 6-7bft deri 8bft 15-25m/s jashte.Jane pezulluar te gjitha mjetet e vogla lundruese dhe ato te peshkimit.

Permisimi i kushteve hidrometeorologjike per mjetet e vogla lundruese dhe ato te peshkimit do te jete ne daten 01.02.2021 ora 16:00.

!

Permisimi i kushteve hidrometeorologjike per mjetet e vogla lundruese dhe ato te peshkimit do te jete ne daten 01.02.2021 ora 16:00.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.