Tmerrohen banorët e Lezhës, dy shpërthime të FUQISHME trondisin Shëngjinin, ushtria dhe SHISH zbret në terren

13/02 21:22
Credits to Apollon TV

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.