TIRANË, BANKERS MUNDËSI PUNE PËR STUDENTËT E UNIVERSITETIT E POLITEKNIK

03/06 17:31
Credits to Apollon TV
TIRANË, BANKERS MUNDËSI PUNE PËR STUDENTËT E UNIVERSITETIT E POLITEKNIK

Kompania më e madhe e prodhimit të naftës në vend, Bankers Petroleum ka ofruar pozicionet e saj vakante për gjithë të interesuarit në Panairin e Punës të zhvilluar pranë Universitetit Politeknik. Interesi më i lartë ishte nga studentët e inxhinierisë, por nuk munguan as kërkesat për operatorë pusesh e gjeologë.  Bankers ka një program të dedikuar për praktikat mësimore dhe në mënyrë të vazhdueshme ofron mundësi për studentët e degëve inxhinierike.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.