“TË VEGJLIT’ KËRKOJNË SISTEM TË RI ZGJEDHOR, BALLA: ATYRE PARTIVE S’UA MBAN MEND KUSH AS EMRAT

03/07 18:47
Credits to Apollon TV
“TË VEGJLIT’ KËRKOJNË SISTEM TË RI ZGJEDHOR, BALLA: ATYRE PARTIVE S’UA MBAN MEND KUSH AS EMRAT

Taulant Balla foli  për nismën e partive voglapërsa i takon sistemit ri zgjedhor ku tha se këto parti u janë harruar edhe emrat duhet mësojnë fillimisht garojnë vetëm dhe kenëidentitetin e tyre.   vlerësimin tim kemi njësistem zgjedhor mirë. Ajo do na duhetështë përmbyllja e procesit qytetarëve jetojnë jashtë territorit,  ka thënë ndër të tjera Balla

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.