SPECIALE – 80 VJETORI I ÇLIRIMIT TË SELENICËS

22/02 18:21
Credits to Apollon TV
SPECIALE – 80 VJETORI I ÇLIRIMIT TË SELENICËS

Në një ceremoni të vecantë është përkujtuar 80 -vjetori i Çlirimit të Selenicës. Kujtimi i dëshmorëve dhe lufta heroike e popullit tonë ka mblodhur bashkë pranë  Lapidarit të Dëshmorëve në qendër të Selenicës, figurat më të larta të pushtetit qëndror e atij vendor, familjarë të dëshmorëve dhe përfaqësues të organizatave dhe familjeve të veteranëve. Aktiviteti u zhvillua nën kujdesin e vecantë të kreu të bashkisë së Selenicës Pëllumb Binaj.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.