SPAK vendos sekuestro preventive mbi llogaritë bankare të mjekut Edvin Prifti, gati 600 mijë euro

14/05 15:48
Credits to Apollon TV
SPAK vendos sekuestro preventive mbi llogaritë bankare të mjekut Edvin Prifti, gati 600 mijë euro

Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë Për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ka vendosur sekuestro preventive mbi llogaritë bankare (llogari rrjedhëse, depozitë pa/me afat apo investime në obligacione) në emër mjekut Edvin Prifti apo subjekteve tregtare në pronësi të tij në shumat.

Mësohet se janë sekuestruar shumat 51.479.368 lekë dhe 177.497 euro.

Në momentin kur nisi hetimi, kontrolli në banesën e mjekut zbuloi një shumë prej gati 250 mijë euro dhe 16 milionë lekë.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.