SOKOL SADUSHI: GJOBA, JO E VETMJA ZGJIDHJE PËR REKURSET E PABAZUARA

30/12 19:43
Credits to Apollon TV
SOKOL SADUSHI: GJOBA, JO E VETMJA ZGJIDHJE PËR REKURSET E PABAZUARA

Në Gjykatën e Lartë numri i çështjeve të mbetura stog është ulur dhe vijon të ulet në mënyrë të ndjeshme e kjo për shkak se shumë institucione po tërheqin rekurset ndaj qytetarëve, ku institucioni që ka tërhequr më shumë është ai i sigurimeve shoqërore. Ndërkohë që sot ka qenë policia e Shtetit e cila ka paraqitur 500 kërkesa për tërheqje rekurse. Ka qenë zëvendëskryetari i Gjykatës së Lartë, Sokol Sadushi i cili në bilancin e punës së vitit që po lëmë pas bëri me dije shifrat.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.