SKRAPAR, FINALIZOHET FAZA E PARË E MEGAOPERACIONIT ANTIDROGË TË KODUAR “TOMORRI”

21/06 17:19
Credits to Apollon TV
SKRAPAR, FINALIZOHET FAZA E PARË E MEGAOPERACIONIT ANTIDROGË TË KODUAR “TOMORRI”

Është finalizuar Megaoperacioni I koduar Tomorri, si rezultat I të cilit  janë asgjësuar nëpërmjet djegies, 1000 fidanë të dyshuar narkotikë cannabis sativa, që u gjetën të kultivuara në një terren të hapur rishtazi dhe në kubikë. Nga blutë është bërë edhe identifikimi  dhe shpalljan në kërkim e autorit të dyshuar të këtij rasti kultivimi.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.