S’KA MË ‘BENZ’, ‘AUDI’ E ‘PORSCHE’, JA MAKINAT QË DO DUHET TË NGASIN SHOFERËT E RINJ NË 2 VITET

18/03 17:33
Credits to Apollon TV
S’KA MË ‘BENZ’, ‘AUDI’ E ‘PORSCHE’, JA MAKINAT QË DO DUHET TË NGASIN SHOFERËT E RINJ NË 2 VITET

Pas ndryshimeve të reja ligjore, të gjithë drejtuesit e rinj të mjeteve, që sapo janë pajisur me patentë, nuk mund të ngasin makina me kubik të lartë, ndër to “Mercedes Benz”, “Audi” apo “Porsche”, të cilat konsiderohet makina luksi, deri në 2 vjet. Shpejtësia maksimale në vendin tonë deri tani ka qenë 110 km/h në ato rrugë që plotësojnë standardet dhe shpejtësi shkon në 130 km/h dhe I vetmi aks që plotëson kriteret është By Pass-i i Fierit

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.