Situata nga COVID-19, pala greke shtyn deri në 5 prill mbylljen e Kapshticës

22/03 11:06
Credits to Apollon TV
Situata nga COVID-19, pala greke shtyn deri në 5 prill mbylljen e Kapshticës

Afati do të shtyhet te paktën deri ne 5 prill. Kjo situatë vazhdon të jetë e njëjta që prej nëntorit të vitit 2020, ku nuk lejohet të kalojnë asnjë udhëtar drejt shtetit helen apo qoftë dhe mjetet e tjera.

Të vetmet hyrje, janë ata individë që mund të hyjnë nga shteti grek në Republikën e Shqipërisë vetëm me këmbë dhe mjetet e transportit të rëndë.

Pritet deklarata zyrtare nga drejtoria vendore e kufirit ditën e sotme.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.