“SHUMA ARRITI DERI NË 500 EURO”, BERISHA: MILIONA NË TREGUN E ZI TË BLERJES SË VOTËS

17/05 18:06
Credits to Apollon TV
“SHUMA ARRITI DERI NË 500 EURO”, BERISHA: MILIONA NË TREGUN E ZI TË BLERJES SË VOTËS

Ish kryeministri, Sali Berisha, në një deklaratë për mediat ka denoncuar se qeveria bleu votat në zgjedhjet e 14 Majit duke rritur pensionet për 670 mijë pensionistë dhe duke rritur pagat për 200 mijë punonjës të administratës. Vec kësaj, sipas Berishës, miliona lekë u hodhën në tregun e zi të blerjes së votes, ku një e tillë sipas tij, shkoj deri në 500 euro.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.