Shuhen pas nëntë ditësh flakët në malin e Tomorrit

06/07 21:41
Credits to Apollon TV
Shuhen pas nëntë ditësh flakët në malin e Tomorrit

Pas nëntë ditësh marrin fund flakët që përfshinë pyllin me pisha në zonën e mbrojtur të malit të Tomorrit falë punës dhe përpjekjeve të pareshtura te ADZM Berat, P. M. N. Z. SH , Polican , forcave speciale të xhenjove të Repartit të Poshnjes si dhe helikopterit që bëri të mundur neutralizimin e flakëve duke hedhur ujë nga ajri.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.