Shperndarja e infektimeve nga Covid ne Fier

21/02 10:44
Credits to Apollon TV
Shperndarja e infektimeve nga Covid ne Fier

Fieri ka shenuar nje dite me pare 109 raste pozitiv me koronavirus nderkohe qe 18 raste jane rregjistruar ne Mallakaster duke thuer keshtu rekord infektimesh te ndodhura ndonjeher.
68 pensionist dhe te papune
2 efektiv policie dhe 1 ushtarak
4 infermier nje sanitare  e spitalit
5 ekonomiste banke
5 mesues dhe 1 edukatore
11 private
3 emigrante
1 punonjes i DRSHTRR
3 punonjes fasonerie
2 shofere ne kompani te naftes

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.