SHPËRBLIMET PËR PENSIONISTËT NË PRILL, IBRAHIMAJ: ENDE NUK KEMI PËRCAKTUAR NJË POLITIKË TË TILLË

08/03 19:02
Credits to Apollon TV
SHPËRBLIMET PËR PENSIONISTËT NË PRILL, IBRAHIMAJ: ENDE NUK KEMI PËRCAKTUAR NJË POLITIKË TË TILLË

Ministrja e Ekonomisë dhe Financave Delina Ibrahimaj është shprehur se qeveria është ende nuk ka politikë mbështetëse për pensionistët në muajn prill siç kishte parashikuar më herët kryeministri Rama.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.