SHKODËR​​​,ZBULOHET MBI 26 MIJË BIMË KANABIS, SHPALLET NË KËRKIM AUTORI

20/05 18:18
Credits to Apollon TV
SHKODËR​​​,ZBULOHET MBI 26 MIJË BIMË KANABIS, SHPALLET NË KËRKIM AUTORI

Si në të gjithë vendin edhe në Malësinë e Madheka vijuar kontrolli i territorit për parandalimin e kultivimit kanabisit fazën fillestare. këtë kuadër ësthë finalizuar faza e dytë e megaoperacionit policor antikanabisAlpe pastra ku janë asgjesuar 6300 fidanë mbjellë tokë dhe 20300 fidanë kubikë. Autoriështë identifikuar dhe vendosur kërkim

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.