Shkëmbim zjarri mes trafikantëve dhe policisë në kufirin Shqipëri-Kosovë

26/05 9:58
Credits to Apollon TV
Shkëmbim zjarri mes trafikantëve dhe policisë në kufirin Shqipëri-Kosovë

Shkëmbim zjarri mes trafikantëve dhe policisë në kufirin Shqipëri-Kosovë

Një ngjarje kriminale ka ndodhur në kufirin mes Shqipërisë dhe Kosovës në Kukës, ku ka patur shkëmbim me armë zjarri mes policisë dhe trafikantëve të qenieve njerëzore.

Klan News raporton se grupi i trafikantëve të qenieve njerëzore janë shtetas sirianë të cilët qëlluan me armë ndaj policisë.

Nga të shtënat nuk ka persona të lënduar. Gjithnjë sipas burimeve të Klan News, mësohet se policia ka mundur që të arrestojë 6 shtetas sirianë, ndërsa një i 7 ka mundur që të largohet.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.