Shfaqet gripi i shpendëve në Fier, asgjësohen 120 krerë pula, rosa e pata

07/07 13:54
Credits to Apollon TV
Shfaqet gripi i shpendëve në Fier, asgjësohen 120 krerë pula, rosa e pata

Fieri është qyteti i rradhës në vendin tonë ku është shfaqur Gripi i Shpendëve. Ratsi i fundit është indetifikuar në fshatin Adë të Njësisë administrative Frakull.

Menjëherë janë asgjësuar 120 krerë të prekura nga ky grip, prej të cilave 70 ishin pula fshati, 14 zogj deti, 16 rosa dhe 20 pata.

Po ashtu është bërë dezinfektimi dy herë i fermës ku janë evidentuar shpendët e prekura nga gripi, ndërkohë që krerët e infektuar janë groposur.

Autoritetet kanë miratuar një varrezë për groposjen e shpendëve në fshatin Adë, larg zonës së banuar.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.