Së bashku me Klajdi Bogdanaj sot patëm një bisedë miqësore me të rinjtë Fierit me të cilët ndamë planet për të ardhmen.

01/04 15:46
Credits to Apollon TV

Së bashku me Klajdi Bogdanaj sot patëm një bisedë miqësore me të rinjtë e📍Fierit me të cilët ndamë planet për të ardhmen.
Angazhimi kryesor i #LSI është kundrejt të rinjve, që të marrin arsim cilësor, të trajnohen profesionalisht e të kenë vende pune të mirëpaguara. Mungesa e shpresës dhe e mundësive po i shtyn të rinjtë drejt emigrimit, Fieri po boshatiset dita dites. ❌
Këtë fenomen ne duhet ta luftojme 👊🏻 ndaj LSI ka hartuar një program konkret për të rinjtë:
📌 Garancia Rinore- Program i hartuar për hyrjen e të rinjve në tregun e punës me anë të mbështetjes direkte deri në shumën 2000€ ne vit, kredi të buta me garanci shtetërore dhe nxitjen e inkubatoreve të biznesit.
📌 Programi i #LSI “Mëso dhe Fito” nxit punësimin e të rinjve që në bankat e shkolles, duke zhvilluar praktike pune te paguara.

Ndaj #Voto6LSI 🌹

ShqipëriaShtëpiaJuaj 🇦🇱🏡

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.