Së bashku me Klajdi Bogdanaj sot patëm një bisedë miqësore me të rinjtë Fierit me të cilët ndamë planet për të ardhmen.

01/04 15:46
Credits to Apollon TV
Së bashku me Klajdi Bogdanaj sot patëm një bisedë miqësore me të rinjtë Fierit me të cilët ndamë planet për të ardhmen.

Së bashku me Klajdi Bogdanaj sot patëm një bisedë miqësore me të rinjtë e📍Fierit me të cilët ndamë planet për të ardhmen.
Angazhimi kryesor i #LSI është kundrejt të rinjve, që të marrin arsim cilësor, të trajnohen profesionalisht e të kenë vende pune të mirëpaguara. Mungesa e shpresës dhe e mundësive po i shtyn të rinjtë drejt emigrimit, Fieri po boshatiset dita dites. ❌
Këtë fenomen ne duhet ta luftojme 👊🏻 ndaj LSI ka hartuar një program konkret për të rinjtë:
📌 Garancia Rinore- Program i hartuar për hyrjen e të rinjve në tregun e punës me anë të mbështetjes direkte deri në shumën 2000€ ne vit, kredi të buta me garanci shtetërore dhe nxitjen e inkubatoreve të biznesit.
📌 Programi i #LSI “Mëso dhe Fito” nxit punësimin e të rinjve që në bankat e shkolles, duke zhvilluar praktike pune te paguara.

Ndaj #Voto6LSI 🌹

ShqipëriaShtëpiaJuaj 🇦🇱🏡

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.