SAMITI I BE MË 6 DHJETOR, TIRANA E BLINDUAR, NJËSI POLICORE DHE NGA BRUKSELI

30/11 19:24
Credits to Apollon TV
SAMITI I BE MË 6 DHJETOR, TIRANA E BLINDUAR, NJËSI POLICORE DHE NGA BRUKSELI

Dita kur Tirana pret për herë të parë samitin e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor, është caktuar ditë pushimi zyrtar nga qeveria.Më shumë se 1500 efektivë policie do të jenë në gatishmëri ditën e samitit BE-Ballkani Perëndimor, teksa parashikohen masa të rrepta sigurie, duke filluar nga bllokimi i disa akseve rrugore në kryeqytet e deri tek vendosja e perimetrit të sigurisë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.