Rruga nacionale Fier – Ballsh e harruar , po shkon drejt shkaterrimit

20/12 9:40
Credits to Apollon TV
Rruga nacionale Fier – Ballsh e harruar , po shkon drejt shkaterrimit

Rruga nacionale FIER-Ballsh është harruar  dhe cdo dite po shkaterrohet.Rruga egzistuese  tashme u sherben vetem banoreve te zones si dhe automjeteve te transportit .
Banorët e zonës së Ballshit kane treguar se rruga  po degradon me kalimin e kohes ndersa nuk ka as mirembajtje.Banor e drejtues te mjeteve ankohen per rrugen qe po shkaterrohet por we po demton dhe mjetet e tyre duke u bere te veshtire kalimin

Kjo rruge nacionale eshte lene ne harrese dhe pa investime pas  ndertimit te autostradës Levan- Tepelenë ne vitin 2011. Prej ather ky aks rrugor po shkon drejt shkaterrimit. Rruga ne fjale sherbente me pare per te lidhur Fierin me jugun e vendit , Tepelene, Gjirokaster, Sarande

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.