RROGOZHINË, BANORËT NË KRYEVIDH PROTESOJNË PËR NDËRTIMIN E SHKOLLËS

28/06 19:00
Credits to Apollon TV
RROGOZHINË, BANORËT NË KRYEVIDH PROTESOJNË PËR NDËRTIMIN E SHKOLLËS

Për të disatën herë banorët e fshatit  Kryevidh në bashkinë e Rrogozhinës  janë mbledhur për të protestuar për shak të mungesës së shkollës në fshatin e tyre. Gjatë gjithë vitit  shkollor fëmijët e kësaj zone janë detyruar  të zhvillojnë mësimin në fshatin më të afërt 5 km larg ,  me shpenzimet familjare. Shkolla 9 vjecare e këtij fshati u dëmtua nga tërmeti i dy  viteve më parë dhe banorëve iu premtua rindërtimi i saj  ,por  punimet  nuk aknë filluar ende, teksa në mbështetje të banorëvë ka qënë i pranishëm dhe kreu i PD  Ferdinat Saraci.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.