RRITJA E PAGAVE, XHAFAJ: NUK RUHET HIERARKIA! DO KETË NJERËZ QË MARRIN MË TEPËR SE FUNKSIONI I TYRE

19/05 15:51
Credits to Apollon TV
RRITJA E PAGAVE, XHAFAJ: NUK RUHET HIERARKIA! DO KETË NJERËZ QË MARRIN MË TEPËR SE FUNKSIONI I TYRE

Deputeti i Partisë Socialiste, Fatmir Xhafaj u shpreh se drafti i ardhur nga qeveria për rritjen e pagave në administratë nuk ruan hierarkinë e piramidës shtetërore. Ai tha se qeveria përmes këtij drafti i rrit pagat disa Komisionerëve, të cilët me këtë rritje do të marrin rroga më të mëdha se gjyqtarët dhe prokurorët.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.