Rritja e infektimeve ne Fier, Presidenti urdherit te mjekut mesazh te rendesishem komunitetit

11/12 10:15
Credits to Apollon TV
Rritja e infektimeve ne Fier, Presidenti urdherit te mjekut mesazh te rendesishem komunitetit

Ne Fier nuk zbatohen masat anti covid , presidenti i urdherit te mjekut ne Fier Besnik Brahimaj ne nje interviste te tij per mediat ka ngritur alarmin per situaten e krijuar nga numri i larte i infektimeve te cilat kane prekur edhe bluzat e bardha dhe mund te cojne ne nje kolaps te sistemit shendetesor.

Presidenti i urdherit te mjekut eshtw shprehur se duhet qe ne keto kushte duhet nje kujdes i shtuar i Ministrise se Shendetesise per te mundesuar testet e shpejta per bluZat e bardha por ne vecanti ka kerkuar nga gjithe komuniteti te zbatojne me korrektesi te gjithe protokollin e Ministrise se Shendetesise qofte per vendosjen e maskes por edhe ne ruajtjen e distances sociale pasi nje rritje e metejshme e numrit te te infektuarve do conte ne kolapsimin e sistemit shendetesor

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.